keskiviikko 7. toukokuuta 2014

0269. Treeniä iltaan

Tänään siis menin ratsastamaan ja oltiin tallilla joskus vähän yli 18. Hain Tuiman käytävälle ja harjasin sen. Ja sillä välin, kun yritettiin äitin kanssa rakentaa pikasesti jotain, että oltais saatu, jonkun sortin kavaletti pystyyn, Tuima söi heinää. Mutta ei sitten onnistettu, ku tehtiin ne niin pikasesti :D. Laitoin, sitten Tuiman valmiiksi, kun se oli syönyt heinänsäkkin ja talutisen sen pihalle. Käveltiin, sitten suoraan laitsalle.

Laitsalla menin aluks ihan käynnissä taivuttelin Tuimaa volteilla. Sitten siirsin raviin ja jatkoin edelleen volteilla. Tuima oli taas hidas pohkeelle, mutta sain sen kumminkin ravamaan ihan kivasti. Kokeilin muutaman kerran myös ravissa väistöjä, mutta Tuima oli vähän ruosteessa, joten siirsin käyntiin ja tein ne käynnissä, jossa ne menivät paremmin. 


Kokeilin vielä ravissa uudelleen väistöjä ja ne menivät vähän paremmin. Aloin, sitten laukkamaan ja se menikin tänään kaikista parhaiten :3. Tuima oli kivan rento ja pyöree ratsastaa, vaikka alussa siinäkin oli alka häsläämistä :D. Mutta jäi hyvä mieli, vaikka Tuima olis saanu olla vähän enemmän nopeempi pohkeelle. Mutta tyydytään siihen, että muuten meni loistavasti!

Laukkojen jälkeen treenattiin vielä mun istuntaa ja samalla Tuiman selkää. Istuin siis harjotusravissa ja ravattiin ympyrällä ja tehtiin tempoja. Ne menivät kanssa hyvin, vaikka pitäs yrittää pitää jalkoja paljon rennommin, ettei ne heiluis nii paljoa :). Käytiin vielä pellolla kävelemässä loppukäynnit.

Valitan ihan hirveen sekavaa tekstiä :'D.. Niin ja joo aluks olin suunnitellu, että oltais treenattu vähän pomppuja, mutta ei me sitten, kun ne meijän pika rakennelmat hajos. Päästään hän me toki tuonne Anulle treenaamaan ihan kunnon estekalustolla, mutta olishan sellanen pieni kalusto ihan jees ;).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti