keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

0283.

Tänään käytiin Tuiman kanssa maastoilemassa ja käytiin kiertämässä sellanen noin 6 kilsan lenkki :). Ja vaihteeks Tuima ei halunnutkaan mennä rauhassa vaan sai sätkyä, jopa ojissa olevista kukista :D. Alku lenkistä Tuima oli laiskahko, mutta kun ensimmäinen auto tuli vastaan meno muuttuikin, sitten aika vauhdikkaaksi.

Ravailtiin, jonkin verran mitä nyt ponin hermot kesti vielä, kun perässämme lenteli pari paarmaa. Autojen kohdalla Tuima oli ihan jees, mitä nyt kerran pomppas auton eteen :D. Ja kaikista pahin oli sitten moottoripyörä, jonka jälkeen tuli vielä auto, mutta onneksi päästiin kurvaamaan aina tien viereen.  


Yhden mutkan jälkeen Tuima huomasi ojassa kasan kukkia ja tietenkin löi jarrut ihan kunnolla pohjaan ja siinä, sitten seistiin, peruuteltiin ja pompittiin, jonkin aikaa ja kun poni saatiin kävelemään eteenpäin, niin se kyllä käveli erittäin reippaasti sekä kyttäilen kukkia koko aika :D. Loppu matka meni, sitten jo paljon paremmin eikä Tuima enään kyttäilly mitään. 

Mutta ei kyllä ollut muuta valittamista, kun nuo autojen kohdalla tulleet temppuillut, kun oli ihanan lämmin ja poni kulki muuten tosi hyvin, varsinkin ravissa :).

Turre, joka on saanut riimunsa pois päästä ja joka ei anna enään kiinni :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti