lauantai 21. kesäkuuta 2014

0285. Juhannuksen kuulumiset


On taas kulunu muutama päivä viime postauksesta, mutta lieneekö tuolla väliä :D. Tuiman arkeen ei ole kuulunnut lähes yhtään mitään muuta, kun syömistä ja nukkumista, se on siis suoraan sanoen viettänyt koko kesäkuun lomalla. Mitä nyt oon käyny, sillä jonkin verran ratsastamassa ja viettäny aikaani sen kanssa.

Keskiviikkona tuli postissa Tuimalle uusi satula, jota pääsin, sitten eilen kokeilemaan. Tosin mietitytti minkälaista tuo meno tulisi Tuiman kanssa näyttämään viiden päivän liikkumattomuuden vuoksi, mutta Tuima osottautuikin erittäin rauhalliseksi, jos mukaan ei lasketa laukassa tullut pientä pukkia :D. Ja nyt päätin, että Tuiman lomailut loppuu tähän tulkoon taivaalta, vaikka lehmiä... tai ainakin yritän jaksaa..

Eilen perjantaina siis kävin testaamassa uutta satulaa. Ja jos nyt oikein muistan, nii se taisi olla wintec pro koulusatula :). Tuima kulki tuolla satulalla, kuin mikäkin kouluponi ja varmaan vieläkin paremmin, kunhan saadaan sille uudet kengät jalkaan, kun vanhat alkavat olemaan jo käytetyt. En tehnyt kummenpia pääosin ravailin voltteja ja suunnanvaihtoja, laukat nostin ja käynnissä tehtiin voltteja ja väistöjä. Poni tuntu siis, jotenki tosi hyvälle, se kulki älyttömän rentona ja se tuntu ihan nauttivan tehdä töitä.



Tänään lauantaina kävin myöskin ratsastamassa Tuimalla. Kenttä oli kumminkin erittäin liukas, kun oli satanut koko päivän, joten menin sitten vain sellasen puolisen tuntia ja Tuima tuntu tosi kivalle, mitä nyt joutu varomaan lähes koko ajan, että ei kaatuisi.

Ravailtiin suurimmaksi osaksi ja oikeastaan mentiin vain suunnanvaihtoja/kaheksikkoa :). Lopussa, sitten siirsin käyntiin ja käveltiin hetki ja tein, sitten vielä muutamat voltit, pysähdykset sekä peruutukset. Peruutuksissa yllätyin, kun yleensä Tuima pistää ihan hirveesti hanttiin, mutta tänään se peruutti ilman mitään häslinkiä! Annoin Tuimalle, sitten pitkät ohjat ja käveltiin hetki vielä kentällä ja mentiin, sitten talliin ottamaan varusteet pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti