sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

0286. Siirtymisiä

Tämän päivän ratsastus Tuiman kanssa sujui kivasti, varsinkin alussa ja lopussa, mutta noiden välissä Tuima ehti harrastaa, vaikka minkälaista sikailua. Ratsastin tänään laitsalla, jonkin aikaa, kun äiti juoksutti Turrea kentällä, mutta lopuksi menin, sitten kentälle.

Mutta tänään tarkotuksena oli mennä siirtymisiä. Siis mentiin ravissa ja siitä suoraan pysähdys, mutta aluksi Tuima kuitenkin otti muutaman kävely askeleenkin :D. Ravailin myös voltteja ja suunnanvaihtoja ja Tuima kulki kivasti, mutta kun Turre lähti pois kentältä Tuima päätti seota lopullisesti. Se siis hyppi ja pomppi ja teki kunnon spurtteja, joka suuntaan, mutta lopulta niistäkin selvittiin ja mentiin kentälle. 

Jatkettiin kentällä kaheksikkoa ja vielä lopuksi muutamat siirtymiset, jotka sujuivat jo paljon nopeammin, eikä Tuima ottanut enään niitä muutamia käynti askelia, tosin suoraan pysähdyksestä raviin siirtyminen tuottaa vielä ongelmia, mutta josko sekin alkaisi, joskus onnistumaan :). Sitten annoin, sille pitkät ohjat ja ravailtiin pari kierosta kentällä ja kieros vielä käynnissä ja lopetettiin siihen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti