tiistai 1. huhtikuuta 2014

0247. Irtona kentällä

Moi. Tänään en tehnyt kummenpia Tuimalla. Päästin sen vain kentälle, jos se olisi halunnut irroitella, mutta ei pojalla tuntunu mitenkään olevan energiaa, vaan se söpöili lähes jokaisessa kuvassa :3.

Kävin aluks hakemassa Tuiman tarhasta ja harjasin sen, ku se oli ihan pölynen karvapallo :D. Ja samalla Tuima söi heinää. Laitoin noi uudet suojat, joita on en oo paljoakaan käyttänyt, kun käytän mielummin vanhat suojat ihan loppuun saakkaa, mutta ostin ne sillon kerran, kun ostin sille noihin suojiin sopivan satulahuovan :). Talutin Tuiman, sitten kentälle ja päästin sen irti, mutta ei sillä kyllä ollut virtaa, kun normaalisti se ampasee tuhatta ja sataa joka suuntaan, mutta ei tänään. Juoksuttelin, sitä siinä hetken, jos se olis innostunu, mutta ei.



Noh.. kävin sitten viemässä raipan tallin ovelle ja lähin taluttamaan Tuimaa tuonne yhelle pellolle, jossa oli paljon lintuja, kun olisin mennyt kuvaamaan, niitä mutta epäonnekseni, joku ihminen käveli tiellä ja ne linnut lähti sitä karkuun, joten sain vain muutaman kuvan o.O. Palattiin Tuiman kanssa takasin tallille, jossa otin suojat pois ja jätin se käytävälle syömään heinää ja samalla annoin Tuimalle siihen sapuskan. Kun Tuima oli syönyt kävin viemässä sen tarhaan ja siivosin Tuiman suojat pois ja putsasin sen yhden astian :).





Pieni, karvakorvainen poni :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti