maanantai 21. huhtikuuta 2014

0257. Maastossa & ponien kesäkengät

Moi! Tänään kävi, sitten kengittäjä laittamassa molemmille poneille kengät ja Turrelle vielä ensimmäistä kertaa koskaan sekä samalla tarkastettiin Turren hampaat ja löydettiin syy miks se mupeltaa kuolainta varsinkin ratsastaessa ja syöminen oli vaikeaa eli sillä oli hampaissa piikit o.o..

Turre siis rauhotettiin tähän hommaan, jotta nuo hampaat saatiin, joten poni oli vähän huppelissa :D. Tuimalle laitettiin vaan kengät, mutta herraa hieman epäilytti aluks, että hänellekkin annettaisiin, jotain lääkettä ja junttas pihalle, mutta tuli kumminkin vihdoin ja laitettiin sille kengät. Hengailtiin Tuiman kanssa, sitten tallin pihalla, sen aikaa että Turrelle oli laitettu kengät ja raspattu hampaat, mutta mun yritys ottaa aurinkoa, kun Tuima seisoi mun auringon edessä :D.


Siinä se möllöttää o.o
 Mentiin tekemään 19 jälkeen iltatalli, joten päätin samalla liikuttaa Tuiman ja lähteä maastoon :). Laitoin ponin siinä, sitten valmiiksi ja kapusin selkään ja eikun menoks..
Oli kiva mennä tiellä, kun ei tarvinnut jännittää, että jos Tuiman kavio kuluu liikaa. Käveltiin metsäpolulle, jossa Tuima saikin jonkun järkyttävän yli kuumumisen ja sitähän mentiin eikä jarruja tuntunut löytyvän mistään. Selvittiin kumminkin takaisin tallille ilman  pahempia kuolemisia. Käytiin vielä pellolla vedättämässä muutamat laukka pätkät ja Tuimakin jopa meni suostui laukkamaan täpöllä :D. Tallissa, sitten otin varusteet pois ja annoin Tuimalle ruuan ja harjasin sen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti