maanantai 14. huhtikuuta 2014

0251. Täällä taas...

Heipat vaan :D. Tosiaan täällä sitä sitten ollaan kirjottamassa, vaikka ajattelin poistaa tämän blogin, mutta en sitten vain yksinkertaisesti pystynyt :). Kerron nyt vähän mitä ollaan puuhailtu, viime viikolla olikin aika sateiset kelit, joten Tuimakaan ei mitenkään paljoa liikuteltu. 

Parina päivänä kävin sillä maastoilemassa ja meni tosi hyvin, vaikka otettiin jälleen laukkaa ja tuossa viimeisimmällä maasto kerralla, jopa laukattiin pitkä matka, vaikka Tuima vähän innostu ja tallipäin tultiikin reippahasti :). Ratsastin sitten Tuiman vielä siinä pellolla, kun tultiin maastosta ja Tuima meni ihan superhyvin, vaikka muutaman kerran riehukin. Olin hyvin iloinen, koska se ei ollu koskaan kulkenut yhtä reippaasti ja samaan aikaan kulkenu muodossa :3.

                                                                                                                                                                      Ei siis olla nyt pahemmin liikuttu, kun vettä on satanut ihan reippaasti, mutta nyt alan taas panostamaan liikuttelemaan Tuimaa sekä tähän blogiin ;).

Tänään kävin agrimarketissa, kun ajattelin pistää Tuiman sinkki kuurille, kun sinkki on kuulemma hyvä kesäihottuma hevoselle, joten kokeillaan tänä vuonna :). Tarttuihan sieltä sitten mukaan muutakin.
Elikkäs siis 15€ koulusatulahuopa, joten ajattelin ostaa sekä Magic Brush harjasetti, vaikka en kyllä usko, että ne nyt tosiaan ovat niin  maagisia :D. Sekä tarkoitus oli myös ostaa mulle uudet chapsit, mutta en löytänyt sopivia. Kävimme vielä tarjoustalossa tarkistamassa olisiko siellä ollut, mutta ei. No onneksi emme sinnekkään ihan turhaan mennyt. Löysin alennuskorista Remedy cream rasvan Tuimalle, jota ollaan käytetty  paljon kesäisin, otin sitten kun oli vain 9.19€ ja mukaan tarttui myös Pharma Summer Relief geelivoide kesää varten myös :).

                                                                                                                              

6 kommenttia:

  1. Laita kuvia ratsastuksesta joskus.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kunhan saan vaan joskus kuvaajan :)

      Poista
    2. Ei pahalla mut ei ketää kiinnosta se että kirjotat aina vaan että hain tuiman harjasin ja laitoin satulan ja suitset ja suojat.. sit kävelin ja ravasin ja tuima meni muodossa.. ei oo todisteita

      Poista
    3. Tiedän, mutta kuvia on vaikea saada, kun ei ole omaa kuvaajaa..

      Poista
    4. Mä voin lupautuu sulle kuvaajaks ;)

      Poista