keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

0248. Taivuttelua käynnissä

Moi! Tänään oli luvassa ihan ilman satulaa ja Tuiman taivuttelua käynnissä ja samalla läpi ratsastamista. Mentiin aluks kentälle, mutta siellä oli ihan äly liukasta, joten menimme laitsalle, koska pellolla oli hieman hanhi ruuhkaa :D. Äiti tuli, sitten vähän opastamaan..

Aluks hain ponimuksen tarhasta. Harjasin ja laitoin sille suitset ja suojat ja lähdettiin, sitten köpöttämään kentälle ja kierettiin mahdollisimman kaukaa tämä sadan hanhen lauma :D. Menimme kentällä, sitten alku käynnit ja aloin tekemään hidastuksia ja nopeituksia käynnissä ja ne onnistui hyvin ja sitten voltteja.


Äiti tuli, sitten kentän laidalle ja sano, että meidän pitää mennä laitsalle, koska kenttä oli ihan äly huonossa kunnossa, joten menimme laitsalle jatkamaan. Tarkotus oli sitten kumminkin saada poni kävelemään suoraan ja taipumaan :D. Tehtiin sitten väistöjä, jotka aluks meni aika surkeesti, mutta loppua kohden ne alkoi sujua hyvin. Sitten jatkettiin volteilla ja Tuima alko taipumaan ja myötäämään ja kulkemaan siis ihan kunnolla :D.

Mentiin vielä ympyrällä, jossa oli tarkotus saada asetus ja poni myötäämään ja aluks nekään ei tuntunu sujuvan, mutta loppu kohden Tuima tosiaan kulki ja käytti hyvin selkää. Sitten vielä käytiin pellolla kävelemässä suoraan ja talliin, jossa otin varusteet, harjasin, laitoin loimen ja annoin Tuimalle ruokaa ja vein sitten ulos :).

Olin ihan super tyytyväinen:3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti