sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

0260. Viikonlopun kuulumiset

Moi! Kirjotan tässä samalla lauantain, että sunnuntain ratsastukset :) Lauantaina ratsastin laitsalla ja sunnuntaina eli tänään käytiin pitkästä aikaa maastoilemassa tuolla pidemmillä reiteillä ja se olikin ihan hauskaa, varsinkin kun aamusta oltiin liikenteessä, niin ei ollu muita.

Lauantaina ratsastin siis ihan laitsalla kaikki askellajit ja pompittiin muutaman kerran ravissa, että laukassa puomin yli. Alussa käytiin alkukäynneillä pellolla ja mentiin, sitten laitsalle, jossa alussa mentiin käynnissä voltteja. Ravissa jatkoin myös voltteja sekä paljon suunnanvaihtoja. Tuima taipu ja oli hyvä ratsastaa, vaikka olisi voinut reagoida pohkeeseen nopeammin, kun tuntu olevan vähän hitaalla :D.

Kun aloin ravissa "pomppimaan" puomin yli, saatiinkin seuraa, kun Annen koira tuli laitsalle ja roikku Tuiman hännässä ja juoksi perässä, mutta onneksi se sitten tultiin hakemaan pois :D. 

Laukassa Tuima meni tosi hyvin, vaikka alussa Tuima olisikin halunnut mennä täpöllä. Pompittiin muutaman kerran, sitten laukassakin puomin yli. Ravattiin vielä pitkinohjin, että Tuima sai venytellä ja käytiin kiertämässä pelto ympäri ja talliin, jossa varusteet pois ja tarhaan. Tarkeni jopa ratsastaa T-paidalla, kun oli ihan järkyn kuuma o.o..




Sunnuntaina eli tänään käytiin, pitkästä aikaa kiertämässä toi pitkä lenkki ja Tuima vielä ekan kerran siellä yksin ja meni tosi hyvin tarkotus oli mennä pitkinohjin käynnillä koko lenkki, mutta parissa kohdassa, sitten otettiin pätkät ravia :). Auringossa, kun mentiin suurimmaks osaks, nii oli ihan helkkarin kuuma, varsinkin kun selkään porotti aurinko, mut varjoissa oli kumminkin vielä kylmä, niin en jaksannu ottaa huppariakaan pois :D. 

Ravattiin ekan kerran, siinä yli puolen välin ja aika lopussa ennen, ku hiekkatie loppu ja meni hyvin poni oli alussa vähän karkaamassa, mutta ravasi kumminkin ihan nätisti ja oli koko ajan tosi hyvin kuulolla, eikä edes ollut mitään kiirettä tallille, vaikka kyllä sitä pientä kiirettä kumminkin oli :).


Ja oli ihan hirmu kiva taas vaihtaa maisemia, kun mentiin pitkään vaan samoissa paikoissa, niin nyt päästään vähän paremmille reiteille :3.




Loppuun vielä kuva 22.4 syntyneestä eli 5 päivän ikäisestä tammavarsasta, jota käytiin myöskin tänään katsomassa, vaikka sen laskettu aika olis ollu jo huhtikuun alussa :) Oli aivan yli suloinen läsipäinen rautias tammavarsa, josta tullaan vielä kuulemaan lisää :3...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti